Google AdWords

Online success med Googles værktøjer. Få rådgivning af vores eksperter.

bedre resultater med

Google AdWords (Ads)

Google Ads er betalte annoncer i Googles søgeresultater. Betragter du din forretning som værende en online virksomhed, så kommer du næsten ikke udenom, at skulle kaste nogle penge efter Google Ads. Det er en sikker løsning og du opnår dine resultater.

Vi anbefaler ikke, at du selv kaster dig ud i Google Ads, da det kan være utrolig avanceret i forhold til Facebook og Instagram. Vi tilbyder at hjælpe dig med din annoncering på Google så vi sammen kan skabe success omkring din online virksomhed.

Oftest set, er Google Ads dyrere end Facebooks, da Google er den største søgemaskine til dato. Du skal forvente, at hvis du skal være effektiv på AdWords, så skal du regne med ca. 10-15% af omsætningen går til annoncer. Kort sagt, omsætter du for 100 kr. så går 15 kr. til annoncer på Google. Vælger du en konsulent eller ekspert, så er du sikker på, at hver en krone du kaster efter annoncer, bliver tjent hjem igen. Dog skal man have tålmodighed og tingene kan tage tid.

prisvenlige løsninger

Lad os varetage din markedsføring

For blot 999 kr. om måneden, kan vi varetage din online markedsføring. Vi behøver blot informationer vedrørende din virksomhed, hvad du beskæftiger dig med, evt. billeder m.m.

Sammen finder vi den perfekte løsning til dig, så du opnår de bedste resultater på sigt.

Scroll til toppen