Facebook & Instagram Ads

Professionel rådgivning af vores specialister

bedre resultater med

Facebook & Instagram

Facebook annoncering er i dag ved at være den mest udbredte, da vi alle er til at finde på mediet. Instagram er ejet af Facebook og du har valgmuligheden for at knytte disse to annonceringer sammen, så når du opretter en annonce på Facebook så bliver denne også synlig på Instagram.

Har du en idé om at tilknytte din virksomhed en Facebookside, så bør du stærkt overveje, om annonceringer via. Facebook kunne komme dig til gode. Dog kommer du ikke særlig langt på Facebook, hvis du ikke putter nogle penge i annonceringerne. Hvor meget du vælger at putte i afhænger af din strategi. Du vil have mulighed for at snakke med vores markedsføringseksperter om det.

Få Facebook er der mange muligheder for annoncering. Du kan oprette annoncer der fokusere på at få flere likes til din side, for at få flere klik og trafik til din hjemmeside eller eksempelvis for at få flere opkald.

Alt afhængig af størrelsen på din virksomhed, om du er i opstartsfasen eller har haft virksomheden i lang tid, så anbefaler vi at du kan afsætte mellem 1.000 – 3.000 kr. månedligt. Begynder du at bruge mindre end 1.000 kr. om måneden på Facebook annonceringer, så opnår du ikke resultater der er værd at kaste energi eller penge efter.

prisvenlige løsninger

Lad os varetage din markedsføring

For blot 999 kr. om måneden, kan vi varetage din online markedsføring. Vi behøver blot informationer vedrørende din virksomhed, hvad du beskæftiger dig med, evt. billeder m.m.

Sammen finder vi den perfekte løsning til dig, så du opnår de bedste resultater på sigt.

Scroll til toppen